Forkæl dine medarbejder med firmajulegaver vælg selv

Forkæl dine medarbejder med firmajulegaver vælg selv

Danske Firmagaver (foto: syddesign.dk)
Danske Firmagaver glæder og motiverer (foto: syddesign.dk)

Der er intet, der viser taknemmelig over en god arbejdsindsats, som en julegave fra virksomheden, når man nærmer sig den 24. december. Desuden gør en gave fra firmaet lige inden juleferien, at man som medarbejder går på ferie med et positivt indtryk af arbejdspladsen, selvom der måske har været ekstra travlt på det seneste, og man er blevet en anelse udkørt.

 

Gør alle glade med firmajulegaver vælg selv

En firmajulegave, hvor medarbejderen selv kan udvælge sin gave blandt et større sortiment, sikrer, at alle får en gave, de kan bruge. Det er dermed slut med at bryde hovedet som arbejdsgiver, når man vil vise sin påskønnelse af sine ansatte. På samme måde slipper man som medarbejder også for at få vin og chokolade hvert år, hvis dette ikke ligefrem er øverst på ønskelisten. Med firmajulegaver vælg selv har det aldrig givet mere mening at sige, at det er tanken, der tæller. Her er den dominerende tanke netop den om at glæde sine medarbejdere, da de selv kan vælge lige præcis den gave, de ønsker.

 

Find gaver på nettet

Som arbejdsgiver kan man bestemme det beløb, man ønsker at give medarbejderen, så alle kan vælge imellem gaver til samme beløb. Der kommer altså ikke splid på arbejdspladsen over de forskellige gaver, da alles gaver er værdsat til det samme. Firmajulegaver vælg selv betyder også, at man som arbejdsgiver ikke behøver at stå for indkøb og indpakning af gaver, da alt dette som regel vil være inkluderet hos udbyderen af gaven. Derfor er det bare at vælge et beløb og vente på, at julefreden sænker sig på arbejdspladsen, når de ansatte får god grund til at glæde sig til at komme tilbage på arbejde efter at have brugt tid med familie og venner i julen.

 

Se det store udvalg af firmajulegaver vælg selv og få inspiration til julen.

 

Læs også:

Kuglepenne med logo er gode som små firmagaver

Julegave firma skaber en god og rar stemning i virksomheden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.